Spilleperiode:

22. september til 18. december 2016

Spilletider:

Varighed:

Aldersanbefaling:

ÅRETS STØRSTE OG FESTLIGSTE MUSICAL

Oplev en overdådig opsætning af Cole Porters musicalkomedie. Et stjernecast, forrygende dansenumre, stort orkester og et overflødighedshorn af kostumer og dekorationer.
Vi befinder os på en oceanliner i 1930’erne. Ombord er korpiger og sømænd, en gangster forklædt som præst, og mange andre excentriske passagerer, der ikke alle er, hvad de giver sig ud for at være. Takt og tone kastes overbord – og anything goes i kahytter og på dæk
Et stjernecast og masser af evergreens Silas Holst, Preben Kristensen, Camille Rommedahl og Steen Springborg står i spidsen for et stort ensemble. Musikken er en perlerække af Cole Porters største hits: I Get A Kick Out of You, You’re The Top, It’s De-Lovely, Anything Goes og mange flere.
Endnu et klassisk mesterværk på Det Ny Teater Anything Goes skriver sig ind i rækken af klassiske musical-mesterværker som Det Ny Teater har opført, senest The Sound of Music.

ANYTHING GOES

Den 22. september 2016 får Cole Porters vittige musical-klassiker Anything Goes premiere på Det Ny Teater i en overdådig opsætning med Silas Holst, Preben Kristensen, Camille Rommedahl og Steen Springborg i spidsen for et stort ensemble. Da Billy opdager at hans hjertenskær er blevet forlovet med en engelsk aristokrat, sniger han sig om bord på krydstogtskibet SS American for at vinde hende tilbage.Med om bord er en natklubsangerinde, korpiger og sømænd, en gangster forklædt som præst og andre excentriske passagerer, der ikke alle er hvad de giver sig ud for at være.Takt og tone, hæmninger og identiteter kastes snart overbord – og Anything Goes. Dans, sang og løssluppent lystspil til Cole Porters udødelige sange bl.a. I get a Kick Out of You, You´re the Top, It´s De-Lovely og Anything Goes. Anything Goes skriver sig ind i rækken af klassiske musical-mesterværker som Det Ny Teater har opført genem årene, senest The Sound of Music. Anything Goes fik premiere på Broadway i 1934 er er siden blevet opført adskillige gange både på Broadway og i Londons West End og to gange blevet filmatiseret.Efter den seneste opsætning på Broadway i 2011 vandt Anything Goes 3 Tony Awards, 5 Drama Desk Awards og 3 Outer Cicle Critics Awards, bl.a 3 priser for Best Revival of a Musical. Når Anything Goes får premiere på Det Ny Teater til september er det første gang, musicalen opføres på dansk i København. Hop med om bord.

KOM MED TIL 1930’ERNE HVOR ALT ER MULIGT

I 30’erne havde oceanlinerne deres storhedstid. Man konkurrerede om at have de største og mest pompøse skibe – og de mest kendte passagerer ombord. 30’erne var også sorgløsheden og dekadencens årti.

Endnu et klassisk mesterværk får premiere på Det Ny Teater
Anything Goes skriver sig ind i rækken af klassiske musical-mesterværker som Det Ny Teater har opført, bl.a. West Side Story, My Fair Lady og senest The Sound of Music. Anything Goes der er en milepæl i musicalhistorien, fik premiere på Broadway i 1934. Forestillingen er siden blevet opført igen og igen, både på Broadway og i Londons West End – den er desuden blevet filmatiseret to gange. Efter den seneste Broadway-opsætning i 2011 vandt Anything Goes 3 Tony Awards, 5 Drama Desk Awards og 3 Outer Circle Critics Award, bl.a. 3 priser for Best Revival of a Musical.

Autorerne

Det Kreative Team

Medvirkende

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out