Spilleperiode:

Forår & Efterår 2005, samt Efterår 2006

Spilletider:

Varighed:

Aldersanbefaling:

Et Broadwayhit

Musicalen Beauty and the Beast havde urpremiere på Broadway i 1994 og blev nomineret til ni Tony Awards. Forestillingen har spillet lige siden og er det show, der har kørt sjettelængst på Broadway.

Forestillingens udvikling fra teg­nefilm til musical har blandt meget andet budt på otte nyskrevne sange. Frem til i dag har musicalen været opført i 14 lande verden over med et samlet pub­likum på mere end 25 millioner.

Efter succesen med Beauty and the Beast har Dis­ney Theatrical Produetions yderligere lanceret musicalversioner af de storslåede fortællinger Løvernes Konge (1998); Klokkeren fra Notre Dame (1999), Aida (2000) og senest Mary Poppins (2004), der samtidig med åbningen kunne fejre sit 40-års jubilæum som tegnefilm. Desuden har Dis­ney lavet en slags kompilationsmusical – On The Record – med alle de elskede sange fra epokens start til slut. I støbeskeen er Tarzan med musik af Phil Collins, Den Lille Havfrue samt Spellbound.

Scenografi, kostumer, iscenesættelse og koreografi er i Det Ny Teaters produktion af Beauty and the Beast skabt specielt til teatret. Opsætningen er ikke blot en skandinavienspremiere – det er også første gang overhovedet, en af Disneys musicals sættes op i de nordiske lande.

Autorerne

Det Kreative Team

Medvirkende

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out