Spilleperiode:

13. okt. - 28. okt. 2017

Spilletider:

Varighed:

Ca. 1 time 30 min. uden pause

Aldersanbefaling:

URPREMIERE PÅ NYSKREVET DANSK MUSICAL

Med et stjernehold både på og bag scenen, inviterer OFF Det Ny til urpremiere på Bromance – en Musical. Der er tale om noget så sjældent som en helt original dansk musical.

KÆRLIGHEDEN HAR MANGE ANSIGTER

Forestillingen beskriver et livslangt venskab mellem Frederik og William. Man følger dem som uadskillelige venner indtil de møder deres store kærlighed, som viser sig at være den samme kvinde Ellen. Ellen nærer stærke følelser til begge mænd og føler sig fanget i sit kærlighedsdilemma. Ellen træffer sit valg og sætter kiler ind i de to mænds venskab. Samtidig forværres forholdet mellem de to mænd af jalousi og uforenelige livsbaner. Men kan deres venskab og kærlighed overleve disse udfordringer og kan de sætte sig udover konventionerne?

ÅRENE GÅR

Og man er tilbage på plejehjemmet. Harry og William støder på hinanden for første gang i 50 år. De kan ikke kende hinanden, men fatter med det samme sympati for hinanden, og bliver enige om, at de vil tage på fisketur, så snart lejligheden byder sig. Igen kommer sygeplejersken ind, og der falder ro over de to mænd. De sidder side om side, og mindes deres barndomsven… og savner ham, uden at forstå, at han sidder lige ved siden af. Et øjeblik af genkendelse, og tilgivelse. De to rejser sig, og går ned mod floden med hver sin fiskestang. Præcis som da de var børn.

Forfatter og Komponist

Det Kreative Team

Medvirkende

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out