Spilleperiode:

Efterår 2002 & Forår 2003

Spilletider:

Varighed:

Aldersanbefaling:

Stor international musikforestilling i pragtopsætning

Cats får danmarkspremiere på Det Ny Teater i en pragtopsætning med de
originale dekorationer, kostumer, koreografi, special effects, lyd- og lysdesign.

Den originale produktion af Cats spilles for første gang i Skandinavien på Det Ny Teater efter aftale med Cameron Mackintosh og The Really Useful Theatre Company Ltd.

Cats er såvel engelsk som amerikansk teaterhistories mest populære og længst spillende musical. Da Cats stoppede i London i maj 2002, havde den spillet 21 år for udsolgte huse.

Cats er – lige som Det Ny Teaters forrige produktion The Phantom of the Opera – en af dansk teaterhistories største og mest bekostelige opsætninger. 100 dansere, skuespillere, sangere, musikere og teknikere medvirker.

Cats er en betagende forening af drama og poesi, sang og musik, lys og lyd kombineret med et væld af sprudlende danseoptrin. Hele teatres evne til magi og illusion er sammen med en stjernebesætning sat ind for at give publikum en forrygende og uforglemmelig teateroplevelse.

De krævende roller i Cats er besat ud af de knapt 2000 dansere og sangere, der har deltaget i de mange auditions, Det Ny Teater har annonceret i Danmark, Sverige, Norge, Holland og England. Foruden medvirkende fra disse nationaliteter medvirker en amerikaner, en australier og en belgier i Det Ny Teaters produktion af Cats, der opføres på dansk i Adam Prices oversættelse. Cats iscenesættes af Richard Stafford og Kristen Blodgette, der begge tidligere har iscenesat andre produktioner af Cats.

Den fængende og iørefaldende musik i Cats er skabt af musicalscenens mest prominente komponist Andrew Lloyd Webber, der ligeledes står bag succeser som Jesus Christ Superstar, Evita, Tell me on a Sunday, Starlight Express og The Phantom of the Opera. Forlægget til musicalen har han hentet hos den legendariske engelske lyriker og nobelpristager T.S. Eliots ”Old Possum’s Book of Practical Cats”.

Autorerne

Det Kreative Team

Medvirkende

Musikere

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out