Spilleperiode:

Forår 1998

Spilletider:

Varighed:

Aldersanbefaling:

En februaraften i 1934 tog George Gershwin en pause i sin 28-byers turne for at besøge en musikerkollega. Hun havde hørt ham spille noget af sin musik i Cincinnati Taft Auditorium og inviteret ham hjem til sig. Medens han var der, spillede Gershwin sin “2nd Prelude” på familiens kla­ver for at underholde værtinden og hendes mand. Oven­ på lyttede deres 5 år gamle søn intenst og blev øjeblik­kelig forelsket i den musik han hørte. Den lille dreng var Roger Horchow, som da han blev voksen blev co-produ­cent af Crazy For You. Hans kærlighed til Gershwin’s musik voksede, og år senere solgte han sit postordrefirma for et beløb af 117 mill. dollars og realiserede sin drengedrøm: at producere en ny opsætning af sin yndlingsmusical “Girl Crazy”.

Hans partner var Elizabeth Williams, som selv havde næret en kærlighed til Gershwin siden sin barn­ dom i Arkansas, hvor hun voksede op til lyden af sine forældres 78’ere. De opnåede hurtigt Gershwin-boets opbakning og gik i gang med at skabe et helt nyt show baseret på Gershwin-brødrenes tekster og musik Det er i øvrigt det sidste projekt, som Ira Gershwin’s enke Leonore gav tilladelse til, inden hun døde i august 1991.

Autorerne

Det Kreative Team

Medvirkende

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out