Spilleperiode:

Fra 30. januar - 9. april 2020

Spilletider:

Varighed:

2 timer og 45 min. inkl. 20 min. pause.

Aldersanbefaling:

Musicalen du næppe har set magen til med en original og overraskende blanding af humor, forbudt begær, livsfarlig lidenskab og udødelig kærlighed.

Baseret på Roman Polanskis kultfilm The Fearless Vampire Killers.

Skandinavienspremiere på Det Ny Teater i en spektakulær opsætning med Jim Steinmans medrivende musik og et stjernecast klar til at give publikum en udødelig oplevelse med bid i.

Forrygende fortælling

Forestillingen foregår i Transsylvanien. Vampyrjægeren professor Abronsius ankommer, sammen med sin unge og kejtede assistent Alfred, til en fjern landsby for at bevise at
vampyrer findes.

Herfra tager historien uforudsigelige drejninger. De bliver indlogeret hos kroværten Chagal. Hans uskyldsrene og naive datter Sarah får straks Alfreds hjerte til at banke.

Draget mod en farefuld leg

Også den karismatiske grev Krolock har kastet sin kærlighed på den unge, varmblodige piges krop og sjæl. Greven inviterer hende til bal på slottet. Den fristelse kan Sarah ikke modstå,
og snart befinder hun sig i hans slot med overdådig balsal og mystisk krypt.

Vil professoren og hans assistent kunne redde sig selv og Sarah, når vampyrenes dans begynder og nattens ekstase bryder løs?

Creatives

Dance of the Vampires iscenesættes af Daniel Bohr. Scenografi og kostumer skabes af Paul Farnsworth og Per Engström står for den musikalske indstudering. Samme kreative trio har stået bag en perlerække af Det Ny Teaters successer bl.a. The Sound of Music, Love Never Dies, Jekyll & Hyde og senest Spillemand på en Tagryg.

Autorerne

Det Kreative Team

Medvirkende

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out