Spilleperiode:

Forår 2000

Spilletider:

Varighed:

Aldersanbefaling:

J. M. Barries beretning om Peter Pan og hans venner på togt i et eventyrligt univers fik premiere i London i 1904. Dermed var – som det snart skulle vise sig – skabt en klassiker, en verdenssucces. Stykket har gennem hele århundredet været opført utallige gange overalt i verden. Og i talrige versioner. Barrie benyttede ofte lejligheden til at følge prøvearbejdet, når Peter Pan skulle op, og var ikke bleg for at ændre i manuskriptet – tilpasninger til teatrenes tekniske kapacitet og de medvirkende skuespilleres individualitet.

Efter Barrie’s død i 1937 kom dertil en række bearbejdelser som forlæg for film – Disney og Spielberg – og for flere musicalopsætninger.

I 1911 udsendte Barrie romanversionen “Peter Pan og Wendy”. Også den er blevet en klassiker, oversat til mang,e sprog. På dansk kom en uforkortet udgave i 1984. Den er siden fulgt op af flere forenklede gengivelser, af hvilke den sidste er fra 1998.

Autorerne

Det Kreative Team

Medvirkende

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out