Spilleperiode:

26. februar - 26. marts 2019

Spilletider:

Varighed:

Ca. 1 time 20 min. uden pause

Aldersanbefaling:

TO LEGENDER AF SAMME TID

OFF Det Ny præsenterer “Piaf & Aznavour” i Sceneriet under Det Ny Teater med premiere 26. februar 2019. Cabareten med undertitlen “Hymne til kærligheden” er en hyldest til to af de største franske sangere nogensinde – Edith Piaf og Charles Aznavour. Sidstnævnte døde 1. oktober 2018 – 94 år gammel – og var i sine unge år elev af Edith Piaf.

På Det Ny Teater vækkes de to store legender til live igen i en cabaret, der inkluderer deres største sange. Publikum vil bl.a. kunne opleve Piafs ”La vie en rose” og “Non, je ne regrette rien”, og blandt Aznavours klassikere “Yesterday, when I was young” og “She”. Gennem disse – og mange andre store sange – fortælles historier om livets essentielle og eviggyldige temaer – ikke mindst kærligheden.

DEN ÆLDRE KVINDE & DEN YNGRE MAND!

I denne nyskrevne cabaret belyses også det lidt forbudte kærlighedsforhold mellem en ældre kvinde og en yngre mand. Piaf var storforbruger af mænd – gerne yngre. Aznavour var ganske ung da han mødte den noget ældre legende. Hvorvidt de havde et forhold vides ikke, men Aznavour udtalte mange år efter Piafs død: “ Jeg var forelsket i hende…..i 8 dage!”.

KIRSTEN SIGGAARD VENDER TILBAGE SOM PIAF

På scenen vil man kunne opleve Kirsten Siggaard fortolke Edith Piafs sange. Siggaard er kendt fra en lang række sammenhænge i dansk teater, musical, revy og ikke mindst Grand Prix. Hun har flere gange spillet Piaf, og den første gang var netop på Det Ny Teater i 1991. Denne forestilling blev i øvrigt den sidste på Det Ny Teater inden teatret lukkede og gennemgik sin store renovering, hvorefter det genåbnede i 1994.

Charles Aznavours sange vil blive fortolket af skuespilleren Kim Hammelsvang, der har en lang række forestillinger på Det Ny Teater bag sig – og som også netop nu medvirker i “The Phantom of the Opera”. Man har desuden kunnet se Hammelsvang tidligere i år som Herman Bang på DR 1 i serien “Øgendahl og de store forfattere”.

Medvirkende

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out