Spilleperiode:

Gæstespil d. 13. april 2019

Spilletider:

Varighed:

1 time 15 min uden pause

Aldersanbefaling:

KOREANSK DANSETEATER – GÆSTESPIL

National Dance Company of Korea gæstespiller Det Ny Teater med forestillingen Scent of Ink – i anledning af det koreansk-danske kulturår 2019, der markerer 60 året for de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Republikken Korea, også kaldet Sydkorea.

MODE, TRADITION OG FORNYELSE

På den Koreanske modescene er Jung Ku-ho en af de største og mest succesfulde designere. Jung Ku-ho kan også skrive artistic director og teaterinstruktør på sit visitkort, og har i samarbejde med koreografen Yun Sung-joo, National Theater of Korea og National Dance Company of Korea skabt en danseforestilling, der er visuelt overdådig, nyskabende, men også med tydelige elementer fra den koreanske dansetradition.

DE FIRE ÅRSTIDER

Siden urpremieren i 2013 har SCENT OF INK, begejstret både publikum og anmeldere. Forestillingen er uden et direkte narrativ, men tager udgangspunkt i de fire årstider, symboliseret med den japanske abrikos blomst, orkide, krysantemum og bambus. Med Jung Ku-hos “haute couture” univers og Yun Sung-joos koreografi, der er baseret i den Koreanske dansetradition, kan man opleve en forestilling, der er visuelt overdådig med rødder i både fortid og nutid.

Produceret af National Theater of Korea
Medvirkende:
Dansere fra National Dance Company of Korea

Det Kreative Team

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out