Spilleperiode:

16. september - 24. oktober 2021

Spilletider:

Varighed:

2 timer og 45 min. inkl. 20 min. pause.

Aldersanbefaling:

MANGE GIK FORGÆVES

Derfor genopsættes succesen fra sidste sæson. Publikum får således en ekstra chance for at opleve eller genopleve Tommy Kenter i sit livs rolle som mælkemanden Tevye. AnnMari Max Hansen som hans kone Golde og et cast – der alle yder forrygende skuespilpræstationer.
En bevægende, tankevækkende og evigt aktuel fortælling om menneskeskæbner i en verden i forandring. Livsbekræftende, poetisk og fuld af humor. Uforglemmelige karakterer, skøn musik og en perlerække af evergreens. Medrivende danskenumre og betagende scenografi. Stort cast og orkester.
Året er 1905 i Zarens Rusland. Den lune og underfundige mælkemand Tevye forsøger at holde balancen, som en spillemand på en tagryg, mellem traditionerne og de nye tiders skikke og normer. Hans giftemodne døtre vil selv bestemme og vil ikke lade sig diktere af traditionen, Snart står Tevye overfor dilemmaet: Vejer kærligheden til børnene stærkere end loyaliteten overfor traditionerne og troen? En uforglemmelig teateraften venter.
EVIG AKTUEL – ALTID RØRENDE
Spillemand på en Tagryg er én af de største Broadway-succeser nogensinde. Ved uropførelsen på Broadway modtog Spillemand på en Tagryg 9 Tony Awards inkl. prisen for Bedste Musical, Bedste Manuskript og Bedste Musik.

Autorerne

Det Kreative Team

Medvirkende

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out