Spilleperiode:

22. - 26. maj 2019

Spilletider:

Varighed:

2 timer og 40 min. inkl. 2 pauser af 15 og 20 min.

Aldersanbefaling:

SVANESØEN med IRINA KOLESNIKOVA

Den internationalt anerkendte prima ballerina Irina Kolesnikova samler stjernerne fra St. Petersborg Ballet Teater i en medrivende produktion af Svanesøen med mere end 40 dansere.

Svanesøen, med Pyotr Ilyich Tchaikovskys mesterlige musik, er en af de mest udødelige balletter. Med dens mageløse ”hvide akter”, den spektakulære og dramatiske balsalsscene, sublime musik og dybt bevægende historie, er det et af ballethistoriens hovedværker. Svanesøen handler om den unge Prins Siegfried, som forelsker sig dybt i Svaneprinsessen Odette, en ung kvinde, som blev omdannet til en hvid svane af den onde troldmand Rothbart. Det er historien om at kærligheden overvinder alt. Svanesøen blev uropført i St. Petersborg i 1855.

St. Petersborg Ballet Teater der blev grundlagt i 1994. Kompagniet er berømt for sine Vaganova trænede dansere, og for dets pragtfulde hel-aftens produktioner. Med prima ballerina Irina Kolesnikova i spidsen, rejser kompagniet i hele verden og opfører klassiske mesterværker fra dets repertoire inklusive Giselle, Don Quixote, La Bayadère, Romeo og Julie, Nøddeknækkeren og Tornerose. Kompagniet opfører mere end 200 forestillinger om året.

Efter udsolgte sæsoner i London, Paris, Sydney og Singapore, får St. Petersborg Ballet Teater sin debut i København, i Det Ny Teater, med balletten Svanesøen.

Det Kreative Team

Medvirkende

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out