Spilleperiode:

Efterår 1998

Spilletider:

Varighed:

Aldersanbefaling:

Shakespeare i New York

Det er altid Leonard Bernstein, man forbinder med West Side Story – det er hans melodier til Maria, I Feel Pretty, America og Tonight, der sidder i bevidstheden om den moderne klassiker nummer ér i det amerikanske musical-repertoire, men Bernstein var langt ene om ansvaret for den succes, der i 1957 vendte begreberne om, hvad en musical kan og skal være på Broadway.

Da West Side Story åbnede på Broadways Winter Garden Theatre den 26. september 1957m stod der for første gang i programmet til en musical, at forestillingen var udtænkt, koreograferet og instrueret (conceived, choreographed and directed by) af én og sammen mand – Jerome Robbins. Leonard Bernstein havde oprindeligt tænkt sig at skrive sangteksterne, men trods hans lyriske åre, ville resultatet næppe kunne måle sig med, hvad en ung, lovende komponist og sangskriver, Stephen Sondheim, endte med at levere til West Side Story. Forfatteren der tog sig af selve historien efter Shakespeares Romeo og Julie, hed Arthur Laurents.

Autorerne

Det Kreative Team

Medvirkende

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Forestillinger
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out